Selvforsvar

Træning i selvforsvar


Vores børnetræning er både sjov og lærerig. Det er selvforsvar mod fx kvælergreb, slag og spark. Men vores "Budokids" træner ikke kun effektive teknikker. Indlæring sker også gennem leg og samarbejde.


De træner slag, spark og parader. De øver kast, greb og faldteknik. Og selvom børnene har det sjovt, så lærer de nogle ting, der kan få dem væk fra en ubehagelig situation.


Træningen foregår på Messingvej 35 hver onsdag kl. 17.15-18.00.

Vi lægger vægt på ...


Vi lægger vægt på udvikling af selvdisciplin, selvtillid, mod og evnen til at træffe beslutninger i stressede situationer. Men også evnen "at give plads" til andre.


Vi er en lille klub, hvor vi har glæden og hjertet med. Tillid og respekt er nøgleord, når vi inkluderer folk i vores fællesskab.

Træningssted: Messingvej 35, 8940 Randers SV

Træningstid: onsdag kl. 17.15-18.00

Holdets træner


Vi tager børnetræningen seriøst. Det er vores cheftræner, der selv står med ansvaret for holdet.


Vores cheftræner hedder Finn Jensen, og han har trænet Ju-Jitsu (selvforsvar) i over 37 år. Han er gradueret 7. Dan (det 7.sorte bælte) og er en af landets dygtigste og mest erfarne instruktører.


På holdet møder du også ofte Hanne L. Pedersen, der er 2. Dan (2. sorte bælte), Carsten Schwarz (blåt bælte) og Lars Thomsen (grønt bælte).

Træningen kan prøves gratis

Gratis prøvetime


Din søn eller datter er meget velkommen til at prøve træningen hos os. Så kan vi finde ud af, om træningen "fanger" :-)


Du kan følge dit barns træning fra et opholdsrum, der har store vinduer ind til træningslokalet.

Messingvej 35


Vi har vores egne klublokaler på Messingvej 35 i det sydligere Randers – ikke langt fra Memphis Mansion, McDonald's og Randers Storcenter.


Budokids træner onsdage kl. 17.15-18.00